MERKEN

Lyngdorf Audio

De Lyngdorf producten onderscheiden zich door inventieve en de nieuwste digitale versterkertechnologie.


Lyngdorf Audio breekt met alle traditionele ideeën over hoe high-end elektronica en luidsprekers moeten werken, wat betreft techniek én geluid. Het Room Perfect systeem maakt optimaal gebruik van alle fantastische mogelijkheden van de nieuwste digitale versterkertechnologie.

Eenmaal ingeregeld in uw eigen akoestieke situatie zult u versteld staan van deze voorruitgang. De totale afwezigheid van ruis en kleuring, en een vrijwel eindeloze dynamiek en detailweergave zijn kenmerkend voor alle Lyngdorf-producten.

Kom eens luisteren en hoor de verschillen ook in onze luisterruimte.

Cocktail Audio

CocktailAudio is een merknaam van het Koreaanse Novatron CO LTD. Dit bedrijf heeft zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in streaming audioproducten en bezit veel know-how op dit gebied. De komst van de X30 eind 2013 zet CocktailAudio volledig op de kaart. Het merk heeft zich continue doorontwikkeld en inmiddels is er een complete serie vernieuwde modellen beschikbaar. De CocktailAudio apparaten zijn uniek qua functionaliteit, mogelijkheden en hebben een voortreffelijke bouwkwaliteit. Ontdek de revolutionaire eigenschappen van de CocktailAudio en geniet van een nieuwe muziekbeleving.

Haiku-Audio

Haiku-Audio is een klein merk maar bouwen versterkers met een zeer hoge werkelijkheidsweergave.
Zij bieden producten aan die tot in het kleinste detail zijn verfijnd,

afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van de luisteraar.
Haiku maakt hybride- en transistor versterkers die in kleine series worden geproduceerd en buisversterkers die op bestelling worden gebouwd.

 

Larsen HiFi

Bij Larsen hebben we een sterke traditie in luidsprekerconstructie - ons bedrijf bouwt ze al sinds het begin van de jaren tachtig met de ideeën van de grote Zweedse luidsprekerontwerper - Stig Carlsson. Toen we in 2007 de merknaam Larsen Speakers lanceerden, zijn alle producten ontworpen door John Larsen en Anders Eriksson. Anders werkt aan het formaliseren van de ideeën van Stigs met behulp van moderne psycho-akoestische theorieën en zijn eigen computermodellen van luidsprekers en de integratie met de kamer heeft het mogelijk gemaakt om meer geoptimaliseerde luidsprekers met een hogere geluidskwaliteit te produceren.

 

Het geluid van Larsen is "real"! Als een goede opname wordt afgespeeld, moet het timbre ervan worden ervaren als in werkelijkheid. Als een opname in een kerk wordt gemaakt, zou het moeten klinken als een kerk. Als het in een studio is gemaakt, zou het moeten klinken als in een studio. Sommige sprekers voegen focus toe op een manier die wij een beetje onwerkelijk vinden. We houden van de meer natuurlijke focus die je hebt in de echte wereld en dat is een groot deel van het geluid van onze luidsprekers. Als bonus geeft dit een bredere sweetspot - bijna net als in de echte wereld.

DHLabs

DH Labs is in 1992 gestart met het idee om zilver als geleider te gebruiken bij de productie van kwalitatief hoogwaardige audio-verbindingskabels waarmee het hoogste geluidskwaliteitsniveau behaald wordt. DH Labs bereikt hiermee zowel een harmonische balans als een hogere dynamiek. Hierdoor ontstaat een briljant klankbeeld. Daarnaast zijn de kabels ook nog eens aantrekkelijk geprijsd ten opzichte van andere aanbieders en "Made in U.S.A."!! Met de introductie van de Q-10, de Air Matrix en de Revelation heeft DH Labs bewezen een nieuw kwaliteitsniveau bereikt te hebben.