Densen Audio Technologies 

 

 

Welkom in de muzikale wereld van Densen.

 

Densen is misschien niet de grootste audio fabrikant in de wereld, maar ze streven ernaar om de beste te zijn.

 

Densen produceert een selecte range van muzikale producten, welke allemaal ontworpen zijn om er lang van te genieten en om een maximale geluidsbeleving te creëren.
Klankmatig zijn Densen componenten te omschrijven als neutraal, open, detailrijk en dynamisch. Qua uiterlijk zien ze er strak en modern uit.

 

Densen richt zich niet alleen op de muzikale kwaliteiten van hun producten. In een wereld waar we steeds meer worden geconfronteerd met een korte levensduur van o.a. audio apparatuur, is Densen er trots op dat ze producten maken met een lange levensduur en veel muziekgenot. Inwendig worden componenten gebruikt van extreem hoge kwaliteit. Ook de voeding en plaatsing van componenten krijgen veel aandacht. Densen maakt producten die een eigenaar het gevoel geeft dat hij wat speciaals in huis heeft gehaald. Producten die vele uren luisterplezier zullen geven en ook een hoge waardering krijgen van eigenaren.

 

Enkele eigenschappen van Densen apparatuur:

  • Korte signaalwegen,
  • Teflon circuit boards, 2 lagen en bij sommige printen zelfs 4 lagen!
  • Zero- feedback design,
  • Bandbreedte minimaal 150 kHz,
  • Custom made transformators,
  • No nonsense benadering.
  • Chique, moderne compacte behuizing
  • Zowel in zilver al in zwart verkrijgbaar

 

Densen audio producten worden in Denemarken gemaakt. Zij combineren state of the art technieken met vakmanschap op zeer hoog niveau.
Hun obsessie voor perfectie gaat verder. Zij geven optimale service en begeleiding van het dealernetwerk in de Benelux. Kortom, Densen gaat er van uit dat u jarenlang gaat genieten van uw muziek.
Om dit te garanderen geeft Densen de eerste eigenaar levenslang garantie* op Densen apparatuur als deze gekocht is bij officiële dealers!
*Lees de voorwaarden.

 

De Densen B-130XS geïntegreerde versterker staat altijd demonstratie klaar.
Klik hier voor meer informatie over de Densen B-130