Computer Audio Transport

by Majstro Audio

Een digitaal audio product die zijn weerga niet kent!

Het Computer Audio Transport is een premium audio product voor muziek liefhebbers.

State-of-the-Art hardware en behuizing in combinatie met modulaire software. De gebruiker laadt alleen de apps in die nodig zijn voor zijn toepassing. Daarom bieden onze streaming producten betere prestaties, omdat het geen onnodige processen op de achtergrond laat draaien. Er zijn een aantal musicplayer apps beschikbaar evenals server apps om uit te kiezen. Eén van de mooiste van dit moment is Roon. Het Computer Audio Transport is geoptimaliseerd om met Roon te kunnen werken.

De beste musicserver/streamers?

Iedere fabrikant of bouwer claimt dat zij de beste zijn. Of dat ze High-End componenten zijn.
Een Computer Audio Transport is zo’n High-End Audio component. Maar dan niet tegen High-End prijzen. Zowel hardware technisch als de gebruikte software zijn van zeer hoogwaardig niveau.
Vermeldingswaardig: onze musicservers of streamers zijn gebouwd naar de laatste technische maatstaven, uitgebreid getest én upgradeble.

Rechtreekse levering

Majstro Audio levert de Computer Audio Transporten rechtstreeks aan consumenten zonder tussenkomst van winkels of distributeurs. Dat scheelt u enorm is de prijs van het product. Majstro Audio heeft een prachtige luisterruimte beschikbaar waar u op uw gemak kunt luisteren. Wij werken op afspraak zodat u alle aandacht en uitleg kunt krijgen zonder gestoord te worden.

Waaruit bestaat de  productlijn?

– CAT-USB: Type I, II en III

– NASS (Netwerk Audio Storage Server)