Welkom bij Majstro Audio

Muziek speelt een belangrijke rol in het welzijn van het menselijk bestaan. Muziek wordt gebruikt om het leven te vieren of als troost in minder gelukkige tijden. Maar in het kort kun je stellen dat muziek de kwaliteit van ons leven verhoogt.

 

Het doel van Majstro Audio is om onze klanten de meest optimale muziekbelevenis te laten ervaren door middel van hoogwaardige streamingapparatuur.

 

Vanuit Kamerik (midden Nederland) bedient Majstro Audio de complete Benelux. Dit sluit aan bij het specialistische karakter van de producten en de doelstelling om deze scherp in de markt te zetten. Verkoop van de streamingproducten vindt rechtsreeks plaats aan de consument. Daarom heeft Majstro Audio in Kamerik een eigen showroom met een uitstekende set waarmee onze streamers beluisterd kunnen worden.

 

De set bestaat uit de volgende componenten:

  • Haiku-Audio Iovita geïntegreerde versterker
  • Tannoy Prestige Turnberry GR Limited Edition luidsprekers
  • TelluriumQ bekabeling
  • D/A converters van Metrum Acoustics en Aqua Acoustics

 

Demonstraties zijn alleen op afspraak en door de persoonlijke begeleiding kunt u alles goed en rustig uitgelegd krijgen. Van het maken van bestanden tot de uiteindelijke weergave daar van door middel van de streaming apparatuur.

 

Majstro Audio richt zich enkel en alleen op de verkoop van de eigen streaming producten én enkele merken apparatuur die er direct mee te maken hebben zoals D/A converters en bekabeling waarvan wij vinden dat deze perfect in onze filosofie passen: hoogwaardige producten voor eerlijke prijzen.

 

Majstro Audio bevat alle onderdelen en kennis waar in de afgelopen jaren mee geëxperimenteerd is. Ook is er samenwerking geweest met bekende namen uit de Nederlands audio wereld op het gebied van voeding (Cees Ruitenberg / All Engineering & Metrum Acoustics), demping, ontkoppeling en hoog frequente stralingsabsorptie (Ed de Jong / de Jong Systems).

 

Internationaal is er samenwerking gezocht met de ontwikkelaars van de meest geavanceerde software die ooit gemaakt is op het gebied van streaming audio (Sonic Orbitor). Hierdoor beschikt Majstro Audio over eigen firmware, gemaakt en geassembleerd speciaal voor onze systemen. Hierdoor wordt de toegepaste hardware optimaal gebruikt, iets wat je onmiddellijk terug hoort in de reproductie van de muziek en merkt aan de stabiliteit van de producten.

 

In deze firmware heeft u als klant de beschikking over 4 verschillende mogelijkheden om uw muziek af te spelen. Heel eenvoudig om te zetten via de web browser van uw tablet of PC.

De mooiste en best klinkende optie is wat ons betreft Roon. De gehele Majstro Audio streaming lijn is Roon Ready. Hiermee heeft u gelijk ook de best mogelijke bediening van uw streamer via uw tablet in handen. Als u liefhebber bent van klassieke muziek, dan is Roon echt iets voor u! www.roonlabs.com

 

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig volgen en staan we ook open voor nieuwe 
hoogwaardige ontwikkelingen, waarmee wij onze apparatuur zouden kunnen verbeteren.

 

Onderschatting.

Bij overstappen op Streaming Audio wordt heel vaak het belangrijkste onderschat: Goede bronbestanden. In principe moet er altijd bij de bron worden begonnen, bij streaming audio is dat gewoon een “must”!

 

Zonder goede bronbestanden wordt het streamen van muziek al snel afgedaan als:

  • het is niet goed
  • streaming klinkt niet
  • een CD klinkt altijd beter
  • Ik kan niets meer terug vinden

 

Terwijl als u over een goede kwalitatieve Muziekbibliotheek beschikt, geschikt voor uw apparatuur, dan klinkt streaming audio gewoon beter dan uw CD speler, is het makkelijker in gebruikt en is het beschikbaar voor meerdere zones in uw huis, tuin, keuken, slaapkamer, auto of onderweg.

 

Voor hoogwaardige bestanden maken wij gebruikt van de diensten van CD Ripservice. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige bestanden en het bouwen van digitale muziek bibliotheken. Met name klassieke- en orgel muziek is moeilijk om dit goed zelf voor elkaar te krijgen. U kunt dit proces rustig aan hen overlaten. CD Ripservice heeft Inmiddels meer dan 13 jaar ervaring met deze moeilijke materie. omdat CD Ripservice boven in ons pand gevestigd is, zijn de lijnen er kort.