Lyngdorf Audio: weg met alle akoestische problemen van de huiskamer!

 

Lyngdorf Audio is een van de meest toonaangevende fabrikanten van digitale high-end hifi-apparatuur. Digitale technologie elimineert veel van de beperkingen van analoge systemen, wat resulteert in een ongekend zuivere en open muziekweergave. Roomperfect maakt korte metten met de beperkingen van de acoustiek van de huiskamer. Het resultaat:

 

  • Ongekend heldere, ruisvrije weergave
  • Enorme dynamiek
  • Optimaal gebruik van digitale audioformaten
  • RoomPerfect voor optimaal geluid in iedere kamer
  • Extreem solide mechanische constructie

 

Een uniek productassortiment

 

Het Deense merk Lyngdorf Audio werd opgericht door Peter Lyngdorf. Hij is de afgelopen decennia betrokken geweest bij gerespecteerde merken zoals NAD, Snell Acoustics en het superextravagante Steinway-Lyngdorf-project. Door gebruik te maken van de allerbeste componenten en door samen te werken met de grootste namen op het gebied van digitale geluidsweergave heeft Lyngdorf Audio een uniek assortiment digitale high-end producten ontwikkeld waar muziekliefhebbers van over de hele wereld dolenthousiast over zijn.
Millennium en RoomPerfect – twee mijlpalen in de hifi-geschiedenis.

 

Think Different!

 

1998 was het geboortejaar van Millennium, de eerste, volledig digitale high-end versterker ter wereld. Peter Lyngdorf was gelukt wat zelfs de grootste hifi-producenten ter wereld voor onmogelijk hielden. De unieke digitale oplossingen van Millennium zijn later aangevuld met de revolutionaire RoomPerfect-technologie, die de akoestiek van je kamer meet en op een bijna magische manier de resonantie en reflecties corrigeert. Met RoomPerfect kun je je luidspreker probleemloos helemaal tegen de muur zetten – je bent geen slaaf van de akoestiek meer als je het geluid in je kamer afstelt. Geen basstraps in de hoeken, panelen aan de muur of andere dure akoestische oplossingen nodig. Simpel, makkelijk en heel doeltreffend.

 

Kristalhelder digitaal geluid in iedere kamer

 

Lyngdorf Audio breekt met alle traditionele ideeën over hoe state-of-the-art elektronica en luidsprekers moeten werken, wat betreft techniek én geluid. Het Lyngdorf-geluid maakt optimaal gebruik van alle fantastische mogelijkheden van de nieuwe digitale versterkertechnologie. De totale afwezigheid van ruis en kleuring, en een vrijwel eindeloze dynamiek en detailweergave zijn kenmerkend voor alle Lyngdorf-producten. De toekomst is digitaal!

 

Lyngdorf en de rest van onze apparatuur

 

Ons assortiment werkt optimaal met het Lyngdorf sound systeem:

 

  • Larsen luidsprekers zijn gemaakt om tegen de muur te zetten en zijn allemaal full-range
  • TelluriumQ bekabeling heeft een prachtig vloeiend en “open” weergave met een schitterende ruimtelijke afbeelding
  • Innuos streamers, aangesloten via USB
  • Computer Audio Transport Netwerk Audio Storage Servers als streaming bron in uw netwerk