Larsen Luidsprekers

 

 

 

Over Larsen

 

Bij Larsen’s hebben we een sterke traditie in luidsprekerconstructie – ons bedrijf bouwt ze al sinds het begin van de jaren tachtig met de ideeën van de grote Zweedse luidsprekerontwerper – Stig Carlsson. Toen we in 2007 de merknaam Larsen Speakers lanceerden, zijn alle producten ontworpen door John Larsen en Anders Eriksson. Anders werkt in het formaliseren van Stigs-ideeën met behulp van moderne psycho-akoestische theorieën en zijn eigen computermodellen van luidsprekers en de integratie ervan met de ruimte hebben het mogelijk gemaakt om meer geoptimaliseerde luidsprekers met een hogere geluidskwaliteit te produceren.

 

Het geluid van Larsen is om de echte wereld na te bootsen. Wanneer een goede opname wordt gespeeld, moet het timbre hiervan worden waargenomen als in werkelijkheid. Als een opname in een kerk wordt gedaan, zou het als een kerk moeten klinken. Als het in een studio is gemaakt, zou het moeten klinken als in een studio. Sommige sprekers voegen focus toe op een manier die we als een beetje onwerkelijk beschouwen. We houden van de meer natuurlijke focus die je hebt in de echte wereld en dat is een groot deel van het geluid van onze luidsprekers. Als bonus geeft dit een bredere sweetspot – bijna zoals in de echte wereld.

 

Als het om onze producten gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze over een jaar niet meer up-to-date zijn. We werken continu aan de ontwikkeling ervan, maar als ze klaar zijn, zullen ze verschillende jaren meegaan. En daarna kunnen we, indien nodig, upgrades bieden voor alle luidsprekers die John Larsen sinds het begin van de jaren tachtig produceert. Wij geloven in evolutie en geen revolutie als het gaat om onze producten. De wereld hoeft niet elke zes maanden opnieuw uitgevonden te worden.

 

De producten van Larsen zijn ontworpen om een ​​vrij kleine ecologische voetafdruk te hebben. De meeste componenten worden lokaal geproduceerd in Scandinavië. De benadering om de luidspreker bijna volledig te integreren met de voormuur en de kamer, verhoogt de efficiëntie en maakt het mogelijk om een ​​diepere bas uit een kleinere behuizing te hebben. Alles wat Stig al in het midden van de jaren zestig kende. Tijdloze engineering in een essentie die we met trots naar de toekomst brengen voor uw luisterervaring.

 

We maken onze producten zo functioneel mogelijk, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken – Aansluiten en genieten!

 

 

www.larsenhifi.com