Innuos streamers, netwerkspelers

De Innuos werkt als NAS maar ook als player / server  en ondersteund de volgende streamingsdiensten: Qobuz, Tidal (met of zonder Roon), Spotify. Daarnaast is Roon te gebruiken als player of als core. En internetradio met leuke radio zenders in hoge kwaliteit.

Ook uw eigen cd’s kunnen geript worden met de mogelijkheid om vooraf of achteraf de metadata te veranderen of aanvullen. Vele cd’s zijn niet online te beluisteren en met de Innuos hebt u dan het perfecte apparaat in huis. Ook klassiek, jazz en blues zijn gemakkelijk digitaal over te zetten naar een Innuos.

Vraag om een demomodel of stuur een email zodat we u van advies kunnen voorzien.

Innuos gebruiken eigen software: InnuOS. Samen met Logitech Media Server. Bij Innuos gaat het om gebruiksgemak en geluidskwaliteit. Zorgeloos genieten. Service en hulp bij problemen staan hoog in het vaandel bij Innuos.

Er zijn 4 modellen en ieder model is weer een stap omhoog.

De ZENmini heeft naast USB ook een eigen DAC aanboord gemaakt door M2TECH. Optisch, coaxial en analooge uitgang!! Een multi apparaat welke ook door onder andere B&O aanbevolen wordt. De overige apparaten hebben alleen USB uit. Maar niet getreurd want we leveren er een omzetter bij als uw DAC geen USB ingang heeft. M2TECH is daarvoor onze leverancier.

De Innuos ZENmini samen met de lineaire power supply staat bij ons permanent op demo!