Aqua Acoustics La Voce MK-II D/A Converter (Zilver)

In het huidige tijdperk van digitale audio hebben we de luxe gekregen om te kunnen kiezen uit een enorm aanbod van bedrijven die hun kennis, passie en opvattingen plaatsen in een benadering van hoe de muziek van digitale bron kan worden overgebracht.
Italiaans bedrijf Aqua Acoustic Quality benadert ontwerpen met de visie die zich vertaalt in het dragen van trots muzikale uitmuntendheid, artistieke traditie, de passie voor het land, de geest van innovatie en vakmanschap van zijn mensen.
Dus eigenlijk een emotioneel pad met het duidelijke doel van streven in dienst van muziek. Klinkt als een eerlijke en nobele manier om een ​​onderneming te drijven.

Een eerste ontmoeting van emotionele binding.

Vanaf de eerste noot die gespeeld wordt door de Aqua Acoustic Quality La Voce was het duidelijk hoe dit apparaat met een onderscheidende energie uitstraalt.
Het is de gegeven aanpak die ze hebben gevolgd en vertaalt zich naar het geluid van de uitkomst. Super muzikaal!

Wat het meest belangrijk is voor Aqua Acoustics La Voce is de mogelijkheid om muziek te portretteren met het juiste timbre en kleur. La Voce biedt een krachtige en gepassioneerde aanpak om van te genieten bij het verkennen van uw digitale collectie. In het tijdperk waarin hardheid meer dan vaak wordt herkend als ware resolutie biedt La Voce een unieke en gunstige benadering om muziekreproductie te herkennen. Als uw drang naar digitale conversiepunten bij een natuurlijke afdruk niet verder lijkt te zijn. Je zult moeilijk worden ingedrukt om een ​​DAC te vinden die zo snel en correct presteert.

De La Voce MK-II D/A Converter heeft de Burr-Brown PCM 1704-K grade chipset. De K-grade is de beste chipset uit de 1704 reeks.

De La Voce MK-II Class A J-FET digital to analog converter overview

 • Digital decoding is done by our exclusive circuit DFD (direct from decoder) without any digital alteration (upsampling, oversampling, digital filters, etc..)
 • galvanic isolated digital input signal will accept up to 24 bit 192 kHz
 • passive current / voltage conversion (I / V)
 • pure A class jfet stage gain with no feedback and with a gain selection dip-switch for best match with the chosen DAC
 • fully discrete analog stage
 • discrete MOSFET – Jfet separate power supply regulators are used in the analogue circuit
 • the components with extraordinary attributes of quality, reliability and durability, as well as sonic (105° long life capacitors, metal film resistors and foil film low noise 1% and 0.1%, film output capacitors, etc.). Every single component has been chosen and selected after extensive listening tests.

Digital inputs:

 • coaxial S / PDIF (RCA or BNC) 75 ohms
 • I2S PCM RJ45 digital input
 • optical Toslink
 • USB

Kenmerken USB input:
24 bit / 192 kHz Bit perfect ASIO – WASAPI High resolution asynchronous High-Speed USB port. A Xcore microcontroller is interfaced directly in I2S protocol conversion board bypassing the digital receiver

Nieuwprijs: € 2.350,-

Ex-demo prijs: € 1.250,- (zilver)

Zonder doos